Straat verlichting werkt niet

Hallo buurt leden,
Ik heb contakt met de gemeente gehad ivm het niet branden van de straat verlichting.
Het volgende kreeg ik terug:
Het probleem zit in het ondergrondse stroomnet. Dat net is niet van de gemeente maar van Liander. Wij hebben bij Liander een nadrukkelijk verzoek gedaan om zo spoedig als mogelijk is actie te plegen. Liander moet met een speciale meetwagen onderzoeken waar de storing zit. Van deze meetwagens zijn er maar een paar in Nederland. Liander gaf aan dat het daardoor een paar dagen kan duren voordat de storing wordt gevonden. We hopen als gemeente samen met jullie als bewoners dat de verlichting snel weer functioneert, maar de oplossing van het probleem ligt helaas niet in handen van de gemeente en ook niet bij Jansma en van Dijk
Ik hoop je hiermee voorlopig voldoende te hebben geïnformeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *