Feestpalen

Hallo buurtleden,

Vrijdagavond worden de PVC buizen langs gebracht i.v.m. de feestpalen. Voor wie deze zelf in de grond wil zetten, ga jullie gang. Beslissing en advies van het bestuur, de PVC buis graag tegen de nieuwe stoeprand aan dit i.v.m met het zicht….volgens ons komen ze dan redelijk recht op de hele straat. Voor wie de buis zelf in de grond zet, graag niet dieper dan 50 cm. Dit in verband met de eventuele kabels. Mocht je last hebben van het stukje wat boven de grond uitkomt i.v.m maaien, dan zou je dit af kunnen zagen. Voor wie zelf al de pvc buis al gaat plaatsen, graag in de bodum deksel 3 gaatjes van 10mm boren zodat het te veel aan water er weer uit kan lopen.

Denkt iemand ik heb geen koker gezien? Kijk dan even bij de achter of voordeur.

Maandag 23 juli komt er een ploeg langs om de eventuele buizen die over zijn, waarvan de eigenaar het niet lukt om deze in de grond te plaatsen. Graag vragen we daarbij jullie hulp…..want tenslotte is het vele handen maken licht werk.

Dinsdag 24 juli worden de feest palen opgehaald en langs gebracht. Dit is tussen 19.00 en 19.30. We hopen dat ieder die een paal krijgt, zoveel mogelijk zijn eigen paal in de grond zet.
Ook is het belangrijk dat er een verlengsnoer klaar ligt en gebruikt wordt voor de verlichting. Even voor de duidelijkheid, het verlengsnoer wordt NIET geleverd door de buurtvereniging.

Tot slot…pas op voor de kabels, breng deze koker aan met veel liefde en voorzichtigheid om gedoe met de nutsbedrijven te voorkomen.

Bij vragen en twijfel kunnen jullie het bestuur benaderen.

Tot slot een gezellig praatje en een drankje…en dan gaan we genieten van een gezellige feestweek.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur Oer t Spoar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *