Spooktocht zeer succesvol verlopen!

Bijna 80 mensen hebben meegedaan aan de spooktocht. Deze tocht was georganiseerd door een flink aantal vrijwilligers van buurtvereniging Oer`t Spoar in samenwerking met medewerkers van de brandweer te Buitenpost en medewerkers van de Kruidhof.

De weersomstandigheden waren spookachtig. Mist, regen en een donkere nacht maakten de omstandigheden macaber.

Om 19:30 uur vertrok de eerste groep. Zij werden met een veekar vervoerd en afgezet bij de begraafplaats van Buitenpost.

Er was een route afgezet van ongeveer 7km. De tocht liep vanaf de begraafplaats over de Jeltingalaan naar de Kruidhof en ging verder via de weilanden naar het ‘bos’ van Egypte. Vanuit het ‘bos’ ging de tocht via het fietspad, langs de lauwersmeerweg, weer terug naar de feestschuur van de fam. Fokkens.

Onderweg werd duidelijk dat de vrijwilligers al hun inspiratie hadden gebruikt. Het decor, de ambiance, de spoken en hun acts waren super. Meer dan 30 ‘hindernissen’ moesten genomen worden. De Kruidhof zag er ontzettend spookachtig uit. Bizarre taferelen, enge gebeurtenissen, schrikkende mensen, grote knallen en een boel gezelligheid waren de ingrediënten onderweg.

Halverwege werden we verrast met warme chocolademelk en bij terugkeer in de feestschuur stond de ‘snert’ klaar. De laatste groep arriveerde omstreeks 23:00 uur.

Het bestuur van buurtvereniging Oer’t Spoar dankt alle vrijwilligers die dit evenement zo succesvol hebben gemaakt.

Beelden zeggen 10 x meer dan woorden. Klik daarom op onderstaande link:

 http://sdrv.ms/WqJFzN

2 gedachten over “Spooktocht zeer succesvol verlopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *